Muziekmiddag “Wouterbergen”.

Wouterbergen aOp deze regenachtige 6e oktober hebben we ons verzameld bij “Wouterbergen” aan de Nieuwendijk te Someren, voor het verzorgen van een muzikale middag.
Deze uiterst modern ingerichte zorgboerderij, die begin 2019 is geopend, biedt opvang voor mensen die een dagbesteding nodig hebben. Er is veel ruimte in het gebouw en door de grote raampartijen heb je naar alle kanten een praktisch onbeperkt uitzicht. Maar er is veel meer, zoals een grote tuin, een groentetuin en er zijn dieren om te verzorgen, kortom: de deelnemers vinden hier zeker een zinvolle dagbesteding. Klik HIER voor een sfeerimpressie van het complex.

Nou is zondag niet bij uitstek de dag waarop het complex vol zit met de reguliere bezoekers maar een aantal, waaronder verzorgers en begeleiders hadden toch de tijd en gelegenheid gevonden om naar ons te komen luisteren. Maar ook wij waren niet op volle “oorlogssterkte” en zelfs de dirigent ontbrak wegens andere verplichtingen. Dus het was nu aan “onze Guus” om ons te starten, te dirigeren en op tijd weer te laten stoppen. Wouterbergen bEn dat is hem wonderwel gelukt; soms pruttelde er wel eens wat bij de start, werden onderweg een paar hobbels genomen maar voor het merendeel waren we toch allemaal gelijk op de laatste maat… En ook onze slagwerksectie had er zin in want die stond zowat de hele middag in “sportstand” maar dat komt natuurlijk door hun enthousiasme.
In de pauze werden we als echte artiesten in een aparte “foyer” professioneel verzorgd met heerlijke wraps en een hele variëteit aan min-snacks, dus wat dat betreft zouden we volgende week al weer terug willen gaan. Nou zal dat niet volgende week worden maar zeker is dat we hier weer eens terug komen, want het is een prachtige locatie. En degenen die er vandaag niet bij waren hebben heel wat (lekkers) gemist…