Raboclubkas

Rabo Clubkas Actie

RaboclubkasOp zaterdag 5 november stond Rabobank Peelland Zuid met een grote mobiele caravan op het Wilhelminaplein, om daar de uitslag van de grote Rabobank Clubkas Actie 2016 bekend te maken. Rabo-speaker Frank van den Boomen (Someren-Eind) had de microfoon en maakte er een leuke happening van. Moest ook wel want het was koud en guur weer, maar de bank had gezorgd voor warme koffie en thee, ijskoude ranja brrr…. en schaaltjes met worst, kaasblokjes en chocolade.
Er waren veel vertegenwoordigers van diverse verenigingen op het plein. In totaal bleken er in Someren nu 100 verenigingen te zijn en 67 daarvan hebben meegedongen naar de uit te keren prijzen. Ook ons seniorenorkest was met vijf mannen en een vrouw sterk en goed vertegenwoordigd; op de schrijver dezes na waren het al onze bestuursleden. Chapeau!
Ditmaal was elke uitgebrachte stem goed voor € 3,75. En zoals u middels de foto hiernaast kunt uittellen hebben wij dus 199 stemmen gekregen. Hiep hiep hoera… En dat zijn er 47 meer dan vorig jaar rekende onze penningmeester even vlug voor. Alle stemmers hartelijk dank – met dit bedrag kan onze penningmeester weer lachen of op zijn minst toch glimlachen en dat deed hij, net als onze voorzitter. Na afloop ging het Bestuur gezamenlijk een borreltje drinken bij Centraal; ik hoop niet dat ze de hele Rabo clubkas opbrengst… nou ja, zal wel niet… Voor de geïnteresseerden: winnaar was de voetbalclub met ruim € 2.300,00.
Op Siris Fotoalbums kunt u van alle uitreikingen de foto’s bekijken.