De Somerense Vennen

Wat is dat ook alweer? Oh ja, de nieuwe naam voor de oude “Philipscamping” in de Lieropse bossen. De camping die de laatste jaren in gebruik was als asielzoekerscentrum is prachtig opgeknapt en bij de bar annex restaurant staat een heuse kiosk, die voor ons maar net groot genoeg was… Als alle muzikanten er waren geweest hadden we er niet op gepast! Maar met wat inschikken lukte het toch.
Het weer werkte ook deze zondag weer prima mee en die paar druppels die vielen waren er alleen om de weervoorspeller van RTL4 in het ongelijk te stellen. De sfeer was fantastisch en publiek alom aanwezig; het terras zat goed vol evenals de fusten en de flessen wijn. Dat moest ook wel want we hadden behoorlijk wat consumptiebonnen weg te werken…
We hadden voor deze middag een afwisselend programma, zeker omdat ons optreden werd afgewisseld met optredens van het zangkwartet Het Akkoord, waaraan ook een van onze leden deelneemt. We speelden een behoorlijk pittig programma dat ook vertolkt zal gaan worden in Willingen, dus dit was alvast een goede oefening. Jammer dat onze lady speaker haar Duits niet oefende tijdens het aankondigen van de nummers… er waren immers ook Duitse gasten op de camping, maar ja, de Nederlandstaligen waren in de meerderheid.
Het werd een bijzonder gezellige middag en iedereen was tevreden met zijn of haar optreden. Dit is best voor herhaling vatbaar.
De foto’s, gemaakt door Ton van Enckevort, vindt u terug in de album Somerense Vennen. Ook kunt u wat foto’s bekijken op Siris – klik op de volgende link: Siris-foto’s