WOEF in Lierop

Hallo, mijn naam is WOEF en vandaag had ik een hele leuke dag. Mijn baasje en ik waren op bezoek bij een goeie vriend in Lierop en plotseling hoorden we de klanken van een harmonie of orkest. “Daar moeten we bij zijn” zei m’n baasje “dat is goed voor de socialisatie”. Dus op naar het terras. In het begin schrok ik een heel klein beetje van het geluid van al die instrumenten. Maar dat was maar heel eventjes. M’n baasje zat gewoon rustig te praten en te lachen, dus ik ging er ook maar rustig bij liggen. Ik vond het best gezellig en het werd ook steeds drukker op het terras. Ik had al verschillende koekjes op want iedereen vond het wel leuk dat ik er was. Nou was me al verteld dat die toeteraar die normaal de verhalen van dit orkest op de website zet er niet bij was. Ik dacht: dan schrijf ik zelf toch iets en doe er meteen maar wat foto’s bij en ga ik er ook maar even gezellig tussenin zitten.

Dan kan ik trouwens direct eens controleren met mijn superoren of ze wel allemaal goed blazen!! Nou… dat was blijkbaar een goed idee. Iedereen vond het prachtig. Mijn baasje ook. Die moest erg om me lachen en heeft eerlijk gezegd alle foto’s gemaakt. En ik ging iedere keer eventjes bij iemand anders zitten. Bij de tuba, de trompet, de klarinet en vooraan bij de dirigent. Dat hadden ze nog nooit mee gemaakt, zeiden de mensen van het orkest.

Dit was een optreden wat ze nooit zullen vergeten en mijn baasje en ik ook niet. Dit was heel onverwacht een hele gezellige zaterdagmiddag. En oh ja: ze bliezen best goed hoor!! Mijn oren konden het in ieder geval goed hebben…

En op de pagina met de fotoalbums kunnen jullie mij allemaal zien.

Groeten van WOEF