Caratconcert 2019

Carat 2019 MobileHet was mooi weer op zondag 11 augustus. Zonnig en een matig windje, waardoor we onze bladmuziek goed onder controle konden houden. Geen enkel blad is in het water gevallen. Bovendien was er veel publiek en er moesten zelfs extra stoelen worden aangerukt.
Voor ons speelden Musikfreunde “Zum grünen Kranz” uit Geldrop. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit Egerländer/Böhmische muziek. Ze speelden extra lang omdat het orkest na hen was uitgevallen.
Daarna waren wij aan de beurt en onder leiding van onze Roger Cobben hebben we een gevarieerd programma laten horen. Na de openingsmars “William Bluehart March” zijn we overgegaan op een heel ander genre, een medley van Frank SInatra, Mexicaanse klanken en een concertstuk met veel Amore; deze laatste uitgebreid toegelicht door onze lady speaker. Ook het muziekstuk “Tumaco” over een Colombiaans dorp, viel goed in de smaak bij het publiek en na het spetterende “A brand new day”, was de dag niet meer stuk te krijgen. We hebben als toegift nog de Portugese mars “O Vitinho” gspeeld. (tekst Wil Aarts – foto Marianne Bukkems).