Carat2014

Caratconcert aug. 2014

Carat2014Koud en guur is het deze zondagmiddag in de Helmondse Warande. Kortom geen omstandigheden die uitnodigend zijn voor het publiek om er even uit te gaan om een concert te beluisteren. Het aantal toeschouwers valt dan eigenlijk niet eens tegen, maar dat komt natuurlijk ook door de aanwezigheid van onze eigen trouwe fans. Gelukkig blijft het wel droog tijdens ons concert.
Deze herfstachtige omstandigheden komen het maken van goede muziek evenmin ten goede. De muziek verwaait en dat doen de partituren soms ook. Zo valt de Brabant Fantasy zowat letterlijk in het water… Gelukkig is er wel een erg fraaie solo van Jan in Gabriëla’s song en datzelfde kan gezegd worden van Fred in Hier heur ik thuis. Het publiek kan het zeer waarderen en beloont dat met een luid applaus.
Hopelijk treffen we volgend jaar betere weersomstandigheden, want het is eigenlijk best fijn om in dit paviljoen met die voortreffelijke akoestiek te spelen en dan voor een talrijk publiek. De foto bij dit artikel en de foto’s in het fotoalbum zijn alle van Piet Berkers (tekst Koos vd Mortel).