Corrie Wijnen

De groeten van Corrie

Corrie WijnenAfgelopen woensdag 5 maart heb ik, samen met mijn vrouw Truus, namens ons orkest een bezoek gebracht aan onze voormalige Beschermvrouw Corrie Wijnen. Zoals jullie allemaal weten liet de gezondheidstoestand van Corrie het niet langer toe dat zij alleen in huis bleef wonen en haar zoon Frank, die met zijn partner in Haarlem woont, heeft ervoor gezorgd dat Corrie op 9 december vorig jaar haar intrek kon nemen in een verzorgingshuis in Haarlem, op een locatie grenzend aan Overveen dat tegen de duinen bij Bloemendaal ligt. Een schitterende omgeving en ze heeft het daar prima naar haar zin; ze is dagelijks onder de mensen en Frank woont nu weer op slechts 10 minuten rijden met de auto.
Normaliter neem je afscheid van een Beschermvrouw of –heer met een daverend concert en een feestelijke avond maar in goed overleg met het Bestuur heeft Frank Wijnen aangegeven dat het op deze informele wijze afscheid nemen van onze Beschermvrouw veel meer in de lijn lag met haar huidige situatie.
Namens ons orkest heb ik haar de door iedereen ondertekende kaart gegeven, tezamen met een schitterende bos bloemen. En daarna zijn we met zijn vieren gezellig gaan lunchen bij “Loetje” in Overveen, buiten op het terras, want het was schitterend weer. Het werd een heel gezellige middag en Corrie was “in haar nopjes”! En voor ik afsluit: jullie krijgen allemaal de hartelijke groeten en als je zin hebt kun je op bezoek komen!