Gouden bruiloft Wil en Ad van Schalen

vSchalenZaterdag 22 september was een bijzondere dag voor onze geliefde paukeniste Wil van Schalen. Samen met haar man Ad vierden zij hun 50-jarig huwelijksfeest. Natuurlijk mocht op zo’n heugelijke dag ook een muzikale bijdrage van “haar” Senioren Orkest Groot Someren niet ontbreken. Wil koos ervoor om de serenade plaats te laten vinden in ons eigen “clubgebouw” De Weijers, waar wij wekelijks repeteren.
De serenade voor Wil en Ad vormde het slot van een busreis met het gezin en een groot aantal familieleden langs een aantal bezienswaardigheden in de regio. Na koffie met gebak genoten te hebben nam het hele gezelschap plaats in de grote zaal waar stoelen voor iedereen klaar stonden. Natuurlijk werden ze ontvangen met een instrumentaal “Lang zullen ze leven!”. Daarna sprak de voorzitter uiteraard het bruidspaar toe en werden de muzikale , maar vooral ook de persoonlijke kwaliteiten van Wil uitgebreid geroemd. Zoals ze later vertelde werd ze er zelfs een beetje verlegen van.
Toen was het tijd voor de serenade, waarvoor Wil zelf de nummers had uitgezocht. De muzikanten brachten ze met verve en alle aanwezigen genoten duidelijk van wat zij te horen kregen. Een luid applaus onderstreepte dat aan het eind.
Wil zou Wil niet zijn als zij zelf ook niet iets wilde zeggen. Het orkest werd uitgebreid bedankt. Enthousiast en positief zoals we haar kennen, kregen dirigent en orkestleden een groot compliment. Haar man Ad vulde haar aan en sprak ook zijn waardering uit, dat wij voor dit hoogtepunt op de voor hen zo feestelijke dag, hebben gezorgd.
Natuurlijk heeft het orkest dit heel graag willen doen voor zo’n gewaardeerd lid en haar man Ad, die wij als een trouwe fan beschouwen. Met een gezellig drankje in de foyer hebben we nog gezellig wat nagepraat, totdat het gezelschap ons ging verlaten om deze feestelijke dag verder in Asten te gaan vieren. Wij wensen Wil en Ad samen nog een lang en gelukkig leven met elkaar en met hun dierbaren! (Foto bij dit artikel is van familie zelf).