Nelly Jeu

Gouden Paar Jenneskens

Nelly JeuOp zondag 22 november is ons orkest aanwezig in de Plattevonder in Someren-Eind voor een serenade aan dit gouden paar. Nicole noemt het een paar met een gouden hart en ziet hen nog stralen van verliefdheid.

Jeu, een van de oprichters, heeft ook een gouden hart voor ons orkest. Hij is al 11,5 jaar onze penningmeester, gaat fanatiek op zoek naar sponsoren, regelt de bus als we op stap gaan, organiseerde activiteiten en zorgde ervoor dat wij er netjes uitzien in ons uniform en iedere dinsdag zet hij onze stoelen klaar. Als in het bestuur een besluit genomen moet worden en de ogen van Jeu beginnen te twinkelen, dan weet men dat het goed is. Nelly vindt het orkest een fijne club: “als ik er ben voelt dat als een warm bad”!

Na het “Lang zullen ze leven”, kondigt Wil ons programma aan, een mix van temperament, nostalgie, warmte en liefde. Op verzoek van de feestelingen is “Daheim in Böhmen” opnieuw uit de kast gehaald. De aanwezigen en zeker het gouden paar genieten van dit mini-concert. Dat zegt Jeu ook in zijn dankwoord en ook nu twinkelen zijn ogen. Het klonk luid en duidelijk, maar niet te hard. Hoewel sommigen in het orkest daar een ander gevoel over hebben, maar dat zal dan wel aan de akoestiek van de zaal liggen.
(tekst Kooos vd Mortel).