Gouden paar van Lieshout-Heiligers

LieshoutVandaag, donderdag 11 juli, togen we naar de pastorietuin bij de kerk in Lierop. In deze mooie grote tuin werd namelijk een 50-jarig huwelijksfeest gevierd en dit bruidspaar verdiende een aparte serenade omdat de bruidegom in ons seniorenorkest met verve de es-bas blaast… We hebben het over Harrie van Lieshout en zijn bruid Berthie van Lieshout-Heiligers.
In de tuin was een gezellig ingerichte grote tent geplaatst maar gelet op de weersomstandigheden hebben we als orkest lekker in de buitenlucht gezeten. Op verzoek van het bruidspaar speelden we enkele door hen uitgekozen nummers: When you believe, Mexico Life, Best songs ever en de André Rieu walsmedley en dat klonk best lekker zo achter de pastorie…
Daarna kregen we koffie met heerlijk gebak aangeboden en de echt dorstigen onder ons konden zich laven aan de overige spiritualiën, een lekker koud biertje veelal en dat ging er goed in. Maar degene die als meest tevreden persoon naar huis ging, was denk ik onze penningmeester… Bruidspaar, hartelijk dank voor alles en op naar de 60!