Eegelshoeve 2019

Eegelshoeve2015Dinsdag 11 juni: geen repetitie in de Weijers maar een optreden voor de bewoners van Eegelshoeve aan de Ter Hofstadlaan, zeg maar een veredelde en ingekorte repetitie.
Na wat passen en meten hadden we een “knus-op-elkaar-opstelling” weten te organiseren zodat ook alle bewoners met en op wielen ons konden passeren en een plaatsje konden bemachtigen op de eerste en twee rang van de grote zaal; loge-balkon was niet beschikbaar… Nadat iedereen was gepositioneerd werden we hartelijk welkom geheten door Carla waarna onze lady speaker het woord overnam en ons, zoals gebruikelijk, aankondigde onder de bezielende leiding van “onze maestro” Roger Cobben en vertelde wat we gingen spelen.
We zijn rustig begonnen, zoals het een seniorenorkest betaamt, met “Cantabile for Winds” en hebben verder wat medleys en een leuke wals gespeeld. De mensen genoten er weer van en dat zie je als men begint mee te deinen op het ritme van de muziek. We hebben een uurtje volgemaakt en zijn toen vertrokken want de zaal moest weer worden omgebouwd voor de lunch, maar niet nadat we beloofd hadden dat we volgend jaar terug zouden komen.