HarrievL

Harrie van Lieshout 90 jaar

HarrievLTe midden van zijn kinderen, kleinkinderen en achter-kleinkinderen viert Harrie deze zaterdag (3 oktober) zijn verjaardag in zaal van Oosterhout. Maar zeker ook te midden van zijn verenigingen, van Koepelzangers tot familie-voetbalelftal, van het kerkkoor van Lierop en natuurlijk ons orkest.

Het seniorenorkest mag zelfs de andere gasten verwelkomen. De serenades volgen elkaar daarna op en het is geweldig om te zien hoe ‘Opa Pet’ geniet. Hij straalt daarbij een enorme vitaliteit uit en glundert iedere minuut zo blij als hij is dat al die mensen voor hem gekomen zijn. Het is één groot feest, vooral voor de jarige maar ook voor alle aanwezigen.

Tijdens ons tweede optreden is de soep klaar en een broodje daarbij wil ook wel smaken om deze tijd. Toch zwieren mensen ook mee op de dansvloer tijdens onze walsen van Strauss.

Het slotakkoord is daarna voor het kerkkoor van Lierop. En hierbij wordt Harrie even heel stilletjes als hij door Pastor Jan Zwirs de eremedaille in goud van de Gregoriusvereniging krijgt opgespeld vanwege zijn 75-jarig lidmaatschap.

We wensen Harrie toe dat hij nog lang vol dankbaarheid op deze fantastische dag kan terugkijken. (tekst Koos vd Mortel)