Hebt u al op ons Seniorenorkest gestemd?

Rabo 2Draagt u onze vereniging een warm hart toe en houdt u van muziek? Dan vragen wij graag uw aandacht voor het volgende:
Ons Seniorenorkest Groot Someren doet mee met de Rabo ClubSupport stemcampagne. Leden van de Rabobank kunnen daarbij tot 27 september hun stem uitbrengen op drie verenigingen die ze een warm hart toedragen. Wij zouden het geweldig vinden als u ook Seniorenorkest Groot Someren (regio Peelland Zuid) uw stem gunt. Hoe meer stemmen er op ons orkest uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die we ontvangen.

Waarom zou ik op het Seniorenorkest Groot Someren stemmen?
Er zijn veel verenigingen die meedingen naar uw stem. Het seniorenorkest is een geweldige vereniging, een tweede huis voor velen. En dat moet zo blijven. De ondersteuning die we (wellicht) in de toekomst ontvangen vanuit de Rabo Clubsupport Campagne zal worden gebruikt voor de aanschaf en het onderhoud van onze instrumenten. Een fantastische bestemming denken wij.

Hoe kan ik stemmen?
Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren; je hebt dan géén aparte stemcode nodig.
Dit werkt als volgt in vier stappen of bekijk de instructie voor de app HIER:
Log tussen 5 en 27 september in op je internetbankieren of in de app. Klik op de knop ‘Service’.
In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.
Namens alle muzikanten alvast heel erg bedankt voor uw stem op onze vereniging!