Weijers

Heropening Weijers

WeijersOnder een stralend zonnetje werd op zondag 7 oktober de Weijers feestelijk heropend. Aan en bij het gebouw waren in de afgelopen maanden verschillende verbeteringen aangebracht, waaronder aangepaste trottoirs met een nieuwe entree die het voor rolstoelgebruikers een stuk gemakkelijker maakt om binnen te komen. Ook het meubilair is vervangen.
Natuurlijk was er even een officieel gedeelte met een toespraak van een wethouder en de beheerster van de Weijers , maar het grootste deel van de dag werd ingevuld door alle activiteiten die gebruikers van de Weijers beoefenen. Dus ook ons seniorenorkest gaf acte de présence, want ook wij zijn enthousiaste gebruikers op de dinsdagmorgen. En omdat wij zo’n fantastisch grote club zijn was speciaal voor ons een grote blauw – wit gestreepte tent opgezet, met zoveel akoestiek dat heel plan Noord van ons optreden kon genieten!
Onze dirigent Roger Cobben kon niet aanwezig zijn maar bij deze gelegenheid werden we weer gedirigeerd door Theo Mellema, inmiddels een vertrouwd gezicht voor ons; Theo, nogmaals bedankt voor deze invalbeurt.
Kijk bij de albums voor een impressie van deze dag, gemaakt door Rob Caljouw.