Theo Meulendiijks 1

In memoriam Theo Meulendijks

Theo Meulendiijks 1“Let maar niet op mij, ik kom er wel” was het levensmotto van ons zeer gewaardeerde lid Theo Meulendijks, die op 23 mei 2016 overleed. Theo was al ruim veertien jaren lid van ons orkest en hij heeft altijd genoten van alle repetities en optredens. Het was dan ook een zware tegenvaller voor hem dat hij begin dit jaar gezondheidsproblemen kreeg en uiteindelijk niet meer mee kon blazen op zijn vertrouwde tenorsaxofoon.
Theo was een muzikant in hart en nieren. Jarenlang was hij lid van Fanfare St. Willibrordus in Lierop en had ook daar vele verdiensten. Zo was hij daar bestuurslid en vervulde verschillende functies waaronder die van secretaris en penningmeester. Niet voor niets werd hij bij zijn afscheid dan ook benoemd tot Erelid van dit muziekgezelschap.
Op 28 mei hebben wij met velen op een prachtige manier afscheid van Theo genomen. De fanfare van Lierop begeleidde hem naar en van zijn geliefde Kerk van de Heilige Naam Jezus, pastoor Jan Zwirs ging voor in een sfeervolle Heilige Mis en ons seniorenorkest had de eer deze Heilige Mis te mogen opluisteren met de muziek die Theo zo na aan het hart lag. Een mooi en waardig muzikaal afscheid zoals hij dat verdiende. En zoals de pastoor het verwoordde: “We zijn allemaal trots dat we Theo hebben mogen kennen”.