Tiny van Lieshout

Koninklijke Onderscheiding Tiny van Lieshout

 

Tiny van LieshoutOns seniorenorkest wordt steeds Koninklijker en Oranjer… Want inderdaad, het is weer zover: het heeft Zijne Majesteit etc. … behaagd om Tiny van Lieshout te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en daartoe werden hem op vrijdag 24 april 2015 de bijbehorende versierselen opgespeld door burgemeester Veltman.
Tiny heeft ontzettend veel gedaan en doet nog steeds veel werk voor de muziekverenigingen waarvan hij lid is. Dus niet alleen voor ons seniorenorkest maar ook voor Muziekvereniging Somerens Lust waar hij ook al jaren de dikke trom roert! Tiny is het logistieke middelpunt met duizenden kilometers chauffeurservaring, als het om het veilig transporteren van muziekinstrumenten en vooral slagwerkinstrumenten gaat. Bovendien houdt hij mede de “kroeg” in het Museum Klok & Peel draaiende en probeert hij als acoliet in de Lambertuskerk ook volle “zalen” te trekken…  En dat alles zal onze Koning beslist zijn opgevallen want anders had hij geen lintje voor Tiny uit zijn kastje getrokken…
Tiny: namens alle leden van het orkest en overige leden van onze vereniging van Harte Gefeliciteerd.
De foto hierboven is van de Mediateek van Siris “gepikt”. Klik HIER om de andere foto’s op Siris te zien en HIER om de reportage met video op Siris te zien.