ONA

ONA schenkt kasten

ONAHet is altijd gezellig als er “vrienden van het seniorenorkest” op de repetitie komen luisteren maar nog leuker wordt het wanneer “vrienden” komen kijken wat het resultaat is van hun schenking aan het orkest. En dat was afgelopen dinsdag het geval: drie vertegenwoordigers van ONA kwamen ons bezoeken en niet alleen om naar de muziek te luisteren maar om te komen kijken naar de kasten die wij hebben kunnen aanschaffen dankzij de bijdrage van ONA.
Sinds onze verhuizing was er een groot gebrek aan voldoende bergruimte voor ons instrumentarium en de ladekasten waarin onze muziekstukken liggen opgeborgen. Mede dankzij de inbreng van ONA kon er nu voldoende kastruimte worden aangeschaft om dit alles netjes te kunnen opbergen.
In een wervend dankwoord vertelde onze voorzitter aan het ONA-comité hoe dankbaar we zijn voor alle steun die we al van ONA hebben ontvangen en waarop we mogelijk in de toekomst nog eens een beroep mogen doen. En om dit te onderstrepen werd er een “wervelende” uitvoering gegeven van ons nummer Olimpica en “wervelend” was het(!).
Tot slot gaf Wim van de Moosdijk namens ONA nog een korte uitleg over hun werkzaamheden en wenste ons verder veel succes voor de toekomst. ONA: bedankt!