Pracht Paren Middag 2019

PPM 2019 2 MiniatuurHet Pracht-Paren-Concert, inmiddels omgedoopt naar Pracht-Paren-Middag, werd vandaag (16 november) weer georganiseerd in de Ruchte. Het is al weer de negende editie sinds het eerste concert op 29 oktober 2011, eveneens in de Ruchte.
Dit jaar waren er 60 paren die een Gouden of Diamanten bruiloft te vieren hadden waarvan 56 paren waren vertegenwoordigd in de zaal. De burgemeester heette iedereen persoonlijk van harte welkom en na haar openingswoordje waren er diverse optredens gepland. Eén daarvan was het optreden van ons seniorenorkest en wij confisqueerden het podium na de pauze als afsluiting van de middag. En dat werd best gezellig, zeker toen de presentatrice Jetteke Hendriks (u kent haar wel als zangeres, cabaretière en theatermaker) in haar beste Duits ons eerste nummer aankondigde “Wein bliebt Wein…”. Hier zat meer “Zummers” in dan dat de hoofdstad van Oostenrijk werd herkend, maar door deze alcoholische aankondiging gingen we dan ook als een speer van start. Verder hebben we natuurlijk de voor dit publiek herkenbare muziekstukken gespeeld en gelukkkig zat een van onze bassisten met zijn vrouw (ook al 50 jaar getrouwd) in de zaal om de hele uitvoering te beoordelen en straks met ons te evalueren…
U kunt een en ander nakijken op Siris waar ook een heel fotoalbum is geplaatst. Deze foto’s zijn alle gemaakt door Eric Driessen evenals de foto bij dit artikel. Klik HIER voor de foto’s op Siris.