Oomen1

Toon en Nelly Oomen 50 jaar getrouwd

Oomen1Op zaterdag 18 oktober 2014 trokken we met het orkest naar buurgemeente Asten om daar een serenade te brengen aan het Gouden Paar Toon en Nelly Oomen. We moesten naar Restaurant Inesto, wat de meesten van ons nog kennen als “de Klothoeve”, om onze trompettist met zijn vrouw, een van de trouwe fans, te kunnen toespelen. Nou valt het niet mee om met een orkest van bijna 40 personen plaats te nemen in een restaurant, dus het was ook goed passen en meten maar het is allemaal gelukt. Onze grote tromslager ging weliswaar letterlijk enigszins gebukt onder de trap maar dat heeft hem verder geen ongeluk gebracht…
Het werd een druk bezochte receptie en wij hebben ons daar met enkele muziekstukken goed geroerd, want de bruidegom had in hoogst eigen persoon de muziekstukken uitgezocht. Twee hoogtepunten daarbij waren toch wel het door onze eerste trompettist gespeelde “Gabriella’s Song” en het door onze voorzitter, met begeleiding op gitaar, ten gehore gebrachte “Hier heur ik thuis”.
Dat een en ander goed was aangeslagen bleek wel uit het grote aantal foto’s van het orkest (…) dat aan ons werd toegestuurd. Toon en Nelly: op naar de 60 en we hopen jullie nog lang bij het orkest te hebben als muzikant en fan.