Agnes

Afsluiting 2012

AgnesVandaag, 18 december, hebben we de laatste repetitie van dit jaar gehad. Je moet altijd zorgen dat je daarmee op tijd bent en nu was het nog belangrijker omdat je zeker wilt weten dat je alles hebt gehad voordat de Maya’s misschien gelijk gaan krijgen, maar dat zien we de 21ste dan wel weer…
Zoals gebruikelijk wordt tijdens de laatste repetitie de dirigent even in het zonnetje gezet en kreeg hij van de voorzitter namens allen een klein Kerstcadeautje aangeboden om de stille tijd tussen Kerst en Nieuwjaar te kunnen overbruggen. Hij was er erg mee vereerd, wat hem wat later dan ook de openhartige uitspraak “Ik zal jullie missen…” ontlokte. Maar gelukkig heeft Roger telefoon en hij mag ons tijdens de Feestdagen gerust bellen… en anders bellen we hém toch, nietwaar?

Het gehele jaar door worden wij voor, tijdens en na de repetitie altijd uitstekend verzorgd door het duo Hans en Agnes; zij hebben de koffie klaar, zorgen altijd dat er voldoende speculaas op voorraad is(!) en na de repetitie staan de sapjes, wijntjes, pilsjes maar vooral de borreltjes al in slagorde klaar op de bar. En ook dat is natuurlijk een bedankje waard en onze voorzitter bood dan ook een mooi Kerststuk aan wat hij aan Agnes overhandigde. Dit ontlokte verder geen openhartige uitspraken maar het wegpinken van een traantje gaf toch aan dat dit bijzonder gewaardeerd werd! En om het nog mooier te maken zetten we dan ook een foto van Agnes bij dit artikel; de anderen staan er al zo dikwijls op!
En dan nog dit: stel dat de Maya’s zich vergist hebben dan zien we elkaar weer op woensdag 2 januari 2013 om 17.30 uur in het gemeentehuis van Someren.