vdVoort

Broer en Rien van de Voort 50 jaar getrouwd

vdVoortHet vierde echtpaar in dit rijtje van 2013 die een feest met gouden randje te vieren hebben. En ook hier mochten wij acte de présence geven in Zaal Velings in Someren-Eind. We stonden “strak” in de planning van 17:30 – 18:00 uur en die tijd hebben we ook volop kunnen benutten. De bruidegom zelf had zijn verzoeknummers al lang geleden aangegeven en daar werd dan ook niet vanaf geweken, zij het dat we natuurlijk met een “Lang zullen ze leven” zijn begonnen.
De zaal was erg goed gevuld toen onze voorzitter na ons eerste nummer het woord tot het bruidspaar richtte. Hij had zich, zoals gebruikelijk, bijzonder goed voorbereid en gaf dan ook weer een treffende omschrijving van Broer als muzikant en “actievoerder” in ons orkest, iemand die leeft voor zijn muziek, het hart op de juiste plaats heeft maar ook op de tong draagt! En zulke mensen zijn nodig om de boel “levendig” te houden. Broer is volgens onze voorzitter heel lang secretaris van het orkest geweest, maar echter al 20 jaar langer lid dan het orkest bestaat (!) maar ja, met zoveel volk in de zaal is het soms moeilijk tellen. Ook de “echtgenote op de achtergrond” werd natuurlijk in het zonnetje gezet, want behalve echtgenote is Rien ook een trouwe supporter van ons orkest. We hopen dat beiden nog lang bij ons orkest aanwezig zullen blijven!
En zoals het Broer betaamt had hij mede namens Rien een “lady speaker” aangesteld om ons te bedanken en ons uit te nodigen voor een heerlijk stuk vlaai en een lekkere borrel. En daar hebben we zeker van genoten. Op naar de 60!! (foto is van Piet Berkers).