IMG 0004a

Frans en Jet Oosterbosch 60 jaar getrouwd

IMG 0004aIn 2013 zijn er binnen ons seniorenorkest drie leden waarbij wij een huwelijksjubileum opluisteren. Op zondag 14 april waren we als eerste uitgenodigd om de viering van het 60-jarig huwelijk van Frans en Jet Oosterbosch muzikale luister bij te zetten. Je zou zeker niet zeggen dat ze al zo lang getrouwd zijn want ze zagen er super uit!
Omdat het een prachtige lentezondag was (ze zullen wel een worst naar de zusters Clarissen hebben gebracht…), vond het concert buiten plaats op het zonovergoten terras van In d’n Herberg in Someren. Na hen in de zaal gefeliciteerd te hebben werden Frans en Jet naar buiten verzocht waar het orkest een serenade bracht.
Helaas was onze dirigent Roger verhinderd, maar hij werd uitstekend vervangen door Frank van Gastel uit Lierop. Alsof hij ons orkest al veel vaker heeft gedirigeerd, leidde hij ons zonder een enkel probleem door het programma. Alle muzieksoorten kwamen langs zoals Great Classics, Vivo per Lei, Rosenkinder enz. Zelfs Spanish Fever ging zonder bibbers. Als laatste werd natuurlijk “Lang zullen ze Leven” ingezet, nadat onze voorzitter het bruidspaar met mooie woorden had toegesproken.
Frans, Jet en de kinderen genoten zichtbaar van alles en na onze muzikale opening kon het feest dan ook echt beginnen!
Frans en Jet: wij hopen dat jullie nog lang mogen genieten van een goede gezondheid en dat Frans nog jaren zijn klarinet kan blijven spelen.
En nu op naar het volgende jubilerende paar! (tekst: Koos vd Mortel en Annie Meeuws)